perjantai 2. joulukuuta 2016

Tropiclandia

Pieni getaway


Muutama viikko sitten karkasimme Vaasan Rantasipi Tropiclandiaan pienen pienelle, yhden yön kestävälle syysreissulle. Tämä oli oikeastaan synttärilahja 7-vuotiaalle, mukaan lukien (ja tärkeimpänä tietysti) seuraavan päivän Robinin konsertti Vaasan jäähallissa. 

Tropiclandiassa olen tainnut yöpyä kerran aiemminkin, mutta tarkkoja muistikuvia ei ole. Tällä kertaa meidän huoneesta näki merelle päin, ja se oli vähän standardihuonetta tilavampikin. Huone oli ihan siistissä kunnossa, toisin kuin jotkut osat yleisistä tiloista vaikuttavat hieman kuluneilta. 



Ilta kuluikin sitten kylpylän puolella polskiessa. Kylpylä kaipaa kovasti isompaa remonttia, jopa pieni välinpitämättömyys paistoi läpi. Uimisesta kyllä silti nautittiin! Hotellihuoneen hintaan ei kylpylälippu automaattisesti kuulu, vaan se pitää ostaa erikseen (toki varauksen yhteydessä saa jo hoidettua tämän homman.) Seuraavana aamuna ostimme päiväliput uudelleen, koska uiminen on tytön lempijuttuja ja saimme huoneen luovutusta lingattua klo 13 saakka, joka tosin sekin maksoi 10€ - muistaakseni en muualla ole moisesta vielä joutunut maksamaan (yhtäkkiä muistellen luovutusta on pidennetty ainakin Turun Caribiassa ja Vantaan Flamingossa). Kylpylä aukesi vasta kymmeneltä, ja vesiliut kello 11 - uintiaika jäi kuitenkin melko lyhyeksi. Sähköpostiini tulleeseen palautekyselyyn mainitsin  asiasta, ja olen saanut vastauksen että aamu-uinnille olisi myös voinut ostaa lippuja. Tämä meni meiltä kyllä ihan ohi eikä siitä respassakaan mitään mainittu, täytyy muistaa (mahdollisella) seuraavalla kerralla. 

Illalla kävimme tietenkin syömässä hotellin ravintola Waskiassa, aulabaarissa nautittujen alkudrinkkien kautta (glögi näin syksyllä!) Tarkoitus oli nauttia lista-annoksista, mutta tarjoilija sai ylipuhuttua meidät buffetin puoleen, joka oli todella hyvä vaihtoehto. Maukasta ruokaa ja sai sitä mitä halusi. 



Pikku jätskiannos jälkkäriksi! Riittipä äitillekin loppuja :D

Kokonaisuutena tälle matkalle antaisin pisteitä sellaisen 8, ei ihan kymppiä mutta peruskiva reissu :D Varsinaisesti en tosin voi sanoa suosittelevani hotellia tai kylpylää, koska eivät ihan nappivalinnalta tuntuneet. 
Reissu päättyi ihanaan Robinin keikkaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti